Enkele voorbeeldjes
Klik voor vergrootting

SpraytanNIEUW!

Klinkt spraytan je raar in de oren? Dit is letterlijk een mooi kleurtje dat op je lichaam wordt gespoten. De kleur die bij jou past bespreken we samen ... Hoe bruiner je wordt in de zon, hoe donkerder je wordt met Sienna-X.
Meer informatie in de brochure: Klik hier


MAKE-UPNIEUW!

Feestje? Of belangrijke sollicitatie? Voor een perfecte dag/avondmake-up ben je aan het juiste adres.
Op jou grote dag help ik je graag nog meer te stralen. Bij Beauty Nails Karo kan je ondere andere terecht voor je bruidsmake-up (incl. proef). Je hele familie is welkom en indien gewenst kom ik op locatie. (Prijzen op aanvraag)


Wimperextensions

Nieuwe trends worden bij Beauty Nails Karo op de voet gevolgd en daarom kan je nu ook terecht voor individuele wimperverlengingen. Bij deze techniek wordt op elke wimper een haartje geplaatst. De chirurgische zwarte lijm en haartjes beschadigen je originele wimpers niet en de lijm geeft een permanente mascaralook.
Meer informatie: Klik hier


Gelnagels (en de verwijdering)

Je kan kiezen om op je eigen nagels gel te plaatsen of ze te verlengen d.m.v. tips of sjablonen. Voor het plaatsen van gelnagels werk ik met de producten van Pronails. De variatie in kleuren heeft zeker voor iedereen wat wils. Bij het bijwerken halen we enkel de bovenlaag van de gel af om de natuurlijke nagel zo min mogelijk te beschadigen.
Je kan ook gel laten plaatsen op je teennagels. Hier werken we op de natuurlijke nagels en maken we geen gebruik van verlengingen. Voor je de gelnagels kan plaatsen, kan je vragen naar een mini-pedicure. Zo kan je zomer en winter genieten van mooie, verzorgde voeten.
De verwijdering van gelnagels houdt meer in dan wat het woord doet vermoeden. Na de verwijdering wordt een laagje gelish geplaatst omdat je de stevigheid van gelnagels gewoon bent. De gebruikte gelish is speciaal ontworpen voor een snel herstel van de natuurlijke nagel.


Gelish

Gelish is een versteviging van de natuurlijke nagel door een soort gel zo dun als nagellak. Het voordeel is dat je natuurlijke nagel onbewerkt blijft en bijgevolg ook onaangetast. Dit kan zowel french, naturel als full color en ook op de tenen. Bij gelish wordt er zonder verlengingen gewerkt


Airbrush

Mag het voor jou wat artistieker? Airbrush is nailart in zijn meest moderne vorm. Door middel van een luchtdrukpistool wordt er gelijkmatig verf gespoten. Dit kan in de kleuren en sjablonen die beschikbaar zijn in het salon.


Gelaatsverzorging

Bij deze verwennerij beginnen we met een dieptereiniging van het gelaat. Daarop volgt een peeling, het verwijderen van zwarte puntjes en een lekker ontspannende gelaatsmassage. Als afsluiter krijg je een aan je huid aangepast masker en een heerlijke dagcrème.
Zo ben je weer bestand tegen de invloeden van buitenaf.


Verven wimpers / wenkbrauwen

Heb jij ook zo'n hekel aan elke dag opnieuw mascara opdoen, maar wil je toch mooie zwarte wimpers? Of past de kleur van je wenkbrauwen niet bij je nieuwe haarkleur? Dan is dit vast iets voor jou! De techniek van het verven is volgens hetzelfde principe als bij de kapper en je bent meteen 3 tot 4 weken gerust.
Dit is uitermate geschikt voor dames en heren met lichte wenkbrauwen om ze wat meer te accentueren. Wenkbrauwen bepalen je blik en zijn belangrijk voor de gelaatsuitdrukking.


Pedicure en Mini-pedicure

De mini-pedicure behandeling is een aanrader, soms zelfs een must alvorens je gelnagels op je tenen laat plaatsen. Ze omvat het verwijderen van de velletjes, oneffenheden van de nagel en het knippen van de teennagels. Bij de gewone pedicure wordt bijkomend eelt verwijderd.
Tip! Breng teenslippers mee als je je nagels wilt laten lakken.


Jeugdgelaatsverzorging

Deze gelaatsverzorging focust op de reiniging van de huid en het verwijderen van zwarte puntjes. De producten worden aangepast aan de leeftijd en het type huid.