Behandelingen.

Het aanbod van Beauty Nails Karo is ruim en elke behandeling individueel beschrijven gaat ten koste van een goed overzicht. De meeste behandelingen zijn bovendien in die mate ingeburgerd dat ze geen uitleg meer nodig hebben. Het spreekt voor zich dat de prijslijst alle aangeboden behandelingen omvat.

Hoewel de meeste termen tot de kennis behoren van de moderne vrouw zijn er behandelingen die een woordje uitleg verdienen. Simpelweg omdat ze innovatief zijn of omdat er misvattingen bestaan omtrent de behandeling. 

 

SUIKERONTHARING

Deze verfijnde ontharingstechniek verwijdert alle haartjes vanaf de wortel met een suikerpasta. Een gunstig gevolg van het gebruik van deze pasta is dat haargroei fijner en dunner terugkomt.  De pasta kan aangebracht worden op alle plaatsen die ons lichaam rijk is en zowel bij vrouwen als mannen. Suikerpasta is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten.

WIMPERLIFTING

Bij deze techniek worden je natuurlijke wimpers gelift en krijgen ze een krul van aan de wortel. Het resultaat is een meer 'open' blik. Deze behandeling mag om de 6 à 8 weken herhaald worden.