top of page

Behandelingen.

Het aanbod van Beauty Nails Karo is ruim en elke behandeling individueel beschrijven gaat ten koste van een goed overzicht. De meeste behandelingen zijn bovendien in die mate ingeburgerd dat ze geen uitleg meer nodig hebben. Het spreekt voor zich dat de prijslijst alle aangeboden behandelingen omvat.

Hoewel de meeste termen tot de kennis behoren van de moderne vrouw zijn er behandelingen die een woordje uitleg verdienen. Simpelweg omdat ze innovatief zijn of omdat er misvattingen bestaan omtrent de behandeling. 

 

SUIKERONTHARING

Deze verfijnde ontharingstechniek verwijdert alle haartjes vanaf de wortel met een suikerpasta. Een gunstig gevolg van het gebruik van deze pasta is dat haargroei fijner en dunner terugkomt.  De pasta kan aangebracht worden op alle plaatsen die ons lichaam rijk is en zowel bij vrouwen als mannen. Suikerpasta is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten.

WIMPERLIFTING

Bij deze techniek worden je natuurlijke wimpers gelift en krijgen ze een krul van aan de wortel. Het resultaat is een meer 'open' blik. Deze behandeling mag om de 6 à 8 weken herhaald worden.

SPRAYTAN

Door zelf veel merken te testen kan ik jullie 100% garanderen dat je met het merk Sienna X geen oranje wortel gaat zijn. In plaats daarvan krijg je een prachtig zonovergoten kleurtje waar iedereen jaloers op is. Deze kleur blijft een week op je huid als je geen onderhoud doet. Smeer je echter de gradual self tan lotion (onderhoudscreme met een miniem percentage zelfbruinen) kan je tot twee weken plezier hebben van je tanning.

HENNABROWS

Henna is een andere vorm om je haren van je wenkbrauwen te kleuren, deze kleurt niet enkel de haren maar ook je huid. Waardoor het imperfecties en eventuele gaatjes kan verdoezelen en de perfecte wenkbrauw creëren. Henna blijft zeven tot tien dagen op je huid en een zes- tot achttal weken op je haartjes zichtbaar.

bottom of page