top of page

HUISREGELS.

​Goede afspraken maken goede vrienden en daar hoort een transparante communicatie bij.

De onderstaande puntjes stellen je in staat om actief mee te werken aan het behoud van een toffe sfeer bij Beauty Nails Karo.

  • Mijn agenda staat permanent voor drie maanden open. Via de online agenda kan je dus bijvoorbeeld op 3 oktober al een afspraak maken voor 2/3 januari.

  • Iedereen heeft een drukke agenda, toch? De plaatsen buiten de kantooruren zijn het drukst bevraagd en daarom vraag ik aan de klanten die overdag kunnen om hier maximaal gebruik van te maken. Voor sommige klanten zijn die avonduren hun enige mogelijkheid. In naam van deze groep klanten bedank ik je voor het begrip en getoonde respect.

  • Kan je je afspraak niet nakomen? Geen probleem, dit overkomt iedereen wel eens. Annuleren dient echter 24 uur op voorhand te gebeuren om mij de mogelijkheid te bieden om de vrijgekomen plaats op te vullen met de eerste in de wachtrij. Voor laattijdig annuleren wordt bij een volgende bezoek aan Beauty Nails Karo de helft van je vorige behandeling aangerekend.​

  • Stiptheid is één van de stokpaardjes van Beauty Nails Karo!
    Raak je door oponthoud niet op tijd op je afspraak? Ook dat kan elkeen overkomen, maar het kan ervoor zorgen dat ik de voorziene behandelingen niet meer kan uitvoeren binnen de voorziene tijd waardoor een achterstand wordt gecreëerd. De verwachting van elke klant is om op zijn afspraakuur verzorgd te worden en wanneer ik hier niet meer aan tegemoet kan komen dan behoud ik me het recht om de afspraak van de laatkomer te annuleren.

bottom of page